Kaylee Eijer

Ondernemer & online marketing specialist


Kaylee Eijer - AdRebels

Ooit eens in het online marketing vak gerold, daar blijven hangen en inmiddels zelfstandig ondernemer. Dat is mijn verhaal in een notendop.

Begin 2018 ben ik AdRebels gestart. Vanuit AdRebels zet ik mijn online marketing expertise in om ondernemers en organisaties te helpen online doelstellingen te behalen. Inmiddels heb ik een divers portfolio opgebouwd met klanten in uiteenlopende branches. Van beauty tot automotive en alles er tussenin.

Ik ben mij ervan bewust de AdRebels niet de enige online marketing agency is. Wat AdRebels onderscheidt is een eerlijke kijk op online marketing en het streven naar een transparante, evenwichtige samenwerking. Ik ben er namelijk van overtuigd dat we veel meer kunnen bereiken wanneer we onze krachten bundelen. Bovendien wordt de online marketing wereld al snel als ondoorzichtig ervaren. Het is voor veel ondernemingen maar abracadabra en dat is zonde. Daarom is open, heldere communicatie de basis van iedere samenwerking met AdRebels.

Wat kan AdRebels voor jou betekenen?

Online marketing is ontzettend breed. Ik heb daarom bewust de keuze gemaakt om met AdRebels te specialiseren. Mijn kennis is van online marketing is breed – ik wil jou namelijk wel een compleet advies kunnen geven – maar op het gebied van online adverteren ga ik echt te diepte in. Deze keuze heb ik gemaakt om een gevalletje “vlees noch vis” te voorkomen. Je kunt namelijk niet expert in álles zijn. Mis ik expertise om ergens de diepte in te gaan? Ik heb inmiddels een sterk netwerk om mij heen waar ik altijd op kan vertrouwen.

Je kunt met een gerust hart jouw online advertentiecampagnes aan AdRebels toevertrouwen. Daarnaast helpen ik je ook graag bij de optimalisatie van jouw website voor zoekmachines (SEO). Wil je liever zelf aan de knoppen zitten? Ik vertel je graag vol enthousiasme meer over online marketing tijdens een (in-conpany) workshop of training op maat.

Kopje koffie drinken?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou zou kunnen betekenen of wil je gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Leuk! Er nog nooit iemand slechter geworden van een goed gesprek en een heerlijke kop koffie, dus neem vooral contact op.


Heb jij voor mij een uitdaging? Laten we aan de slag gaan.