Social media advertising werkt. Echt waar.

De gemiddelde online gebruiker heeft meer dan 1 stap nodig om uiteindelijk te converteren. Er gaan vele zogenaamde “touchpoints” aan vooraf. Sociale media vormen een belangrijk onderdeel van dit traject naar die uiteindelijke aankoop of aanmelding. Omdat het steeds lastiger wordt om “organisch” een plek in de tijdlijn van de gebruiker te veroveren, is social media advertising onmisbaar om jouw doelgroep te bereiken.

 

Social media advertising op verschillende kanalen

Er zijn veel verschillende sociale media. Met AdRebels focus ik op een aantal (de belangrijkste) kanalen:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

Ieder kanaal kent weer een andere groep gebruikers, verschillende intenties en specifieke advertentieformaten. Een video bekijken op YouTube is niet te vergelijken met het checken van nieuws op LinkedIn.

Goede social media advertising betekent inspelen op jouw doelgroep. Dat betekent dat we naar de verschillende kanalen als onderdeel van de gehele online marketing strategie moeten kijken. Wie willen we bereiken en hoe willen we deze groep bereiken? Ik denk met jou mee over deze strategie en over het concept van de verschillende creatives zoals video’s en banners.

Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube

AdRebels houdt van slimme Social Media advertising

Ik houd niet van geldverspilling (wie wel?). Daarom zet ik social media advertising graag zo slim mogelijk in. Door efficiënt en nauwkeurig de juiste doelgroepen te definiëren kunnen we met uiteenlopende budgetten relevante gebruikers targeten. Slim adverteren op social media is een onmisbaar onderdeel van jouw complete online marketing strategie.


Ook starten met social media advertising?

Laten we aan de slag gaan.