Snel topposities in de zoekresultaten behalen

Met zoekmachine adverteren heb je de mogelijkheid om dagelijks een grote groep mensen te bereiken. Dit betekent dat jij jouw doelgroep kunt bereiken op de momenten die er toe doen, bijvoorbeeld wanneer zij specifiek zoeken naar jouw producten of diensten. Dit maakt zoekmachine adverteren een onmisbaar onderdeel van jouw online marketing.

Een groot voordeel van zoekmachine adverteren is dat je op korte termijn topposities in de zoekresultaten kunt behalen. Dat maakt het interessant, omdat het – in tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie – geen grote tijdsinvestering vergt.

Zoekmachine adverteren in Google & Bing

Google is veruit de grootste zoekmachine, maar ook Bing biedt mogelijkheden om te adverteren. Waar Google de grootste is, is Bing een stuk goedkoper. Dat biedt mogelijkheden. Google Ads campagnes zijn bovendien relatief eenvoudig over te zetten naar Bing. Zet op beide platformen zoekmachine adverteren in en je bereikt vrijwel alle online zoekers.

Specialist in zoekmachine adverteren

In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in zoekmachine adverteren. Ruime ervaringen en alle relevante certificeren, zowel voor Google Ads als Bing Ads, op zak; jij kunt jouw zoekmachine campagnes met een gerust hart aan mij toevertrouwen.

Door mijn complete kennis kan ik jou vanuit AdRebels een compleet advies geven waarin we alle advertentiemogelijkheden overwegen. Ik ben bovendien in staat om de statistieken te monitoren, analyseren en rapporteren om zo de online campagnes te blijven verbeteren.

Is zoekmachine adverteren iets voor jou?

Jazeker! Er is altijd een mogelijkheid om zoekmachine adverteren in te zetten. Samen kijken we naar jouw doelstellingen en de beste strategie binnen het beschikbare budget. Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden, namelijk:

  • Tekstadvertenties
  • Shopping advertenties
  • Remarketing advertenties
  • Display advertenties
  • Video advertenties (YouTube)

Zeggen deze mogelijkheden je nog niks? No worries, ik neem het graag met je door. Welke manieren van zoekmachine adverteren interessant zijn voor jouw business hangt af van vele factoren. Dat maakt zoekmachine adverteren maatwerk. Maar maatwerk hoeft niet duur te zijn; AdRebels hanteert scherpe tarieven.


Ook starten met zoekmachine adverteren?

Laten we aan de slag gaan.